Covid-19

Dodatni ukrepi, omejitve in priporočila zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19

Obveščamo vas, da spletna prodaja izdelkov poteka nemoteno. Naročila oddana do 13. ure (od ponedeljka do petka), so običajno odpremljena še isti dan. Informativni roki prenosa pošiljk.

Možno je plačilo naročila po predračunu ali s PayPal.

Osebni prevzem na sedežu podjetja je možen le po predhodnem dogovoru. Pri prevzemu so upoštevani vsi ukrepi za zaščito pred okužbo z novim koronavirusom terzagotovljen minimalen stik s potrošniki.

Dostavo naročenih izdelkov na območju RS izvaja Pošta Slovenije, ki svetuje, da za dostavno mesto izberete dostavo na vnaprej dogovorjen prostor (na teraso, pod nadstrešek, v lopo …) in se tako izognete tudi neposrednemu stiku z dostavljavcem oziroma poskrbite, da je dostava pošiljke uspešna. Več o postopku brezkontaktnega vročanja si lahko preberete na https://www.posta.si/landing/varno-spletno-nakupovanje-v-obdobju-epidemije.

Priporočamo, da ob naročilu vpišete tudi svojo mobilno telefonsko številko, da vas bo dostavljalec v primeru dodatnih obvestil in pojasnil lahko kontaktiral.

Še vedno je nekaj omejitev pri pošiljanju izven RS. Seznam držav, za katere je še vedno ustavljen sprejem pisemskih in paketnih pošiljk, se dnevno osvežuje. V seznamu držav so z rdečo označene tiste države, ki so bile dodane na dan objave in tudi zanje sprejem pošiljk ni možen.

Priporočamo, da ob naročilu vpišete tudi svojo mobilno telefonsko številko, da vas bo dostavljalec v primeru dodatnih obvestil in pojasnil lahko kontaktiral.

Za podrobna pojasnila o varnem vročanju pošiljk obiščete tudi spletno stran Pošte Slovenije.

Pošta Slovenije prav tako predlaga, da v trenutnih razmerah izberete:

  • dostavo v PS Paketomat (24 lokacij po Sloveniji),
  • dostavo na vnaprej dogovorjen prostor (na teraso, pod nadstrešek, v lopo …).

Z aplikacijo Pošte Slovenije Moja dostava – Moja izbira lahko tudi v zadnjem trenutku spremenite lokacijo dostave paketa, ko je ta že na poti k vam.

Zahvaljujejmo se vam za izkazano zaupanje in podporo.

Nadaljujte